Studio 1 – Hofstraat Deventer

Klik op een foto om te vergroten

Bekijk direct de beschikbaarheid

Studio 1

Studio 1

De modern en stijlvol ingerichte studio bevindt zich op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand.
De studio is voorzien van eigen badkamer met douche en toilet, kitchenette met koelkast om koffie/thee en ontbijt te kunnen bereiden.
De studio is ingericht met een kleine zitgelegenheid, tv, frans balkon en een heerlijk 2-persoonsbed van het merk Swiss Sense.
De studio is circa 17 m2.

Op aanvraag is het mogelijk gebruik te maken van wasmachine en droger, aanwezig in het pand.

Citystays Deventer

Citystays Deventer

Citystays Deventer beschikt over accommodatie gelegen in de gastvrije, historische binnenstad van Deventer. De nieuw, modern gerenoveerde studio’s liggen allen op een steenworp afstand van het centrum met haar winkelstraten, de beste restaurants, gezellige terrassen, de IJssel en tal van toeristische trekpleisters, zoals de Waag, het speelgoedmuseum en de Lebuïnuskerk.
Maak een stadswandeling door de tal van idyllische straatjes met pittoreske geveltjes, door de groene parken of struin langs de IJssel en beleef de Hanzestad Deventer in al haar pracht!
Hofstraat 12

Hofstraat 12

Alle studio’s zijn modern, stijlvol ingericht naar de eisen van deze tijd. Zij beschikken allen over een eigen badkamer met toilet, tv, gratis Wi-Fi, kitchenette met koelkast om koffie/thee en ontbijt te kunnen bereiden. Op aanvraag is het mogelijk gebruik te maken van wasmachine en droger, aanwezig in het pand. Sommige kamers beschikken over een (frans) balkon of aparte slaapruimte.