Studio 8 – Broederenstraat

Klik op een foto om te vergroten

Bekijk direct de beschikbaarheid

Bed and Breakfast 8

Bed and Breakfast 8

Moderne, stijlvol ingerichte studio op de 1ste verdieping aan de voorzijde van het pand. De Bed and Breakfast studio biedt prachtig uitzicht op de Broederen kerk en een gezellige, rustige winkelstraat.

 

De studio is voorzien van een eigen badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet en een kitchenette (met koffie en thee faciliteiten, koelkast en twee elektrische kookplaatjes) voor een ontbijt.

Deze studio biedt een kleine zitgelegenheid, een zeer comfortabel Swiss Sense 2-persoonsbed, TV en gratis Wifi.

 

De studio is ca. 20m2 groot.

Citystays Deventer zal voorzien in beddengoed en handdoeken.

Citystays Deventer

Citystays Deventer

Citystays Deventer beschikt over accommodatie gelegen in de gastvrije, historische binnenstad van Deventer.

 

De nieuw, modern gerenoveerde studio’s liggen allen op een steenworp afstand van het centrum met haar winkelstraten, de beste restaurants, gezellige terrassen. Ook heeft Deventer de IJssel en tal van toeristische trekpleisters, zoals de Waag, het speelgoedmuseum en de Lebuïnuskerk.

 

Maak een stadswandeling door de tal van idyllische straatjes met pittoreske geveltjes, door de groene parken of struin langs de IJssel en beleef de Hanzestad Deventer in al haar pracht!

Broederenstraat 35

Broederenstraat 35

De studio is gelegen aan de rand van het centrum van Deventer op 5 minuten loopafstand van winkelstraten en terrassen.

 

Het kleinschalige complex is gelegen in een zijstraat van de grote winkelstraat midden in het centrum en biedt uitzicht op de prachtige Broederenkerk.  De straat kenmerkt zich door een aantal unieke winkeltjes en een supermarkt.

Nabij de accommodatie, op loopafstand, is het mogelijk betaald te parkeren.
Op circa 500 meter lopen is het mogelijk gratis te parkeren (Melksterweide).  Op 5 minuten loopafstand van het NS station.

 

In het gehele complex is goede kwaliteit WiFi aanwezig.